Astăzi a fost o zi tristă pentru locuitorii din Pipera, inclusiv pentru familia lui Gigi Becali. Milionarul, însoţit fiind de soţie şi fiice, a participat cu pioşenie la înmormântarea Rodicăi Bădescu, deşi este interesant că procesiunea a avut loc la doar o zi distanţă după deces, spre deosebire de tradiţia ortodoxă, care stabileşte de obicei un termen de trei zile. Aceasta a fost cel mai probabil o persoană foarte apropiată de familia Becali, drept dovadă că toţi cei la care Gigi ţine enorm, mai ales soţia şi fiicele, l-au acompaniat la ceremonie.

Deşi au fost destul de multe persoane care au participat, Latifundiarul din Pipera a reuşit, fără voia lui, să iasă în evidenţă, atunci când a fost… lovit de o monedă! Una dintre tradiţiile româneşti legate de înmormântări este aceea de a se opri pe traseu cortegiul funerar, pentru a se arunca monede, menite să îl ajute pe cel drag pe lumea de dincolo, însă cei care s-au ocupat de respectarea acestui obicei astăzi nu au ţinut cont şi de persoanele din spate, reuşind să-l nimerească din plin pe Becali, iar o a doua monedă a trecut razant pe lângă capul milionarului, care a ridicat preventiv mâna pentru a se apăra.

Cu toate acestea, Gigi Becali nu s-a supărat, părând mai degrabă uimit şi precaut după lovitură, având grijă constant ca soţia sa să fie bine. Mai mult decât atât, pentru că este recunoscut ca fiind un om foarte credincios, Becali a ţinut constant în mână nişte mătănii, aşa cum a făcut de multe ori în momentele de cumpănă.