Un controlor și iubita acestuia au supus-o la chinuri groaznice pe o băcăuancă prinsă fără bilet. Condamnați pentru viol și lipsire de libertate, cei doi infractori periculoși au evadat din arestul la domiciliu, iar acum sunt dați în urmărire. CANCAN.RO are detalii exclusive din dosar. Atenție, conținut care vă poate afecta emoțional!

Emilian Șoșu, în vârstă de 59 de ani, și Codrina Munteanu, de 32 de ani, ambii din Bacău, au fost dați în urmărire generală, după ce au fost condamnaţi într-un dosar de viol, lipsire de libertate şi şantaj.

Cum a început șantajul

În luna mai 2018, controlorul, Emilian Șoșu – angajat al societății de transport public din Bacău, a depistat-o pe cea care avea să devină victimă că nu avea bilet. Pentru a nu o amneda, Șoșu i-a propus femeii să-i plătească amenda altfel, adică să întreţină relaţii sexuale cu el.

În locul procesului-verbal și amenzii pentru că nu avea bilet de călătorie, controlorul a obligat-o să semneze două declaraţii prin care victima recunoștea a fost împrumutată cu suma de 2.500 lei, iar datoria urmează să o achite prin acceptul de a întreține 15 partide de sex.

Femeia a fost de acord, dar după ce ”convenția” a expirat, victima nu a mai vrut să audă de controlor. De aici, nu a mai fost decât un pas până la șantaj. Șoșu a amenințat-o că va face publice materialele video și fotografice din timpul partidelor de amor pe care le-au avut în mod repetat.

Victima l-a reclamat la poliție pe controlor

Procurorii au preluat cazul, iar în urma perchezițiilor s-au descoperit detalii halucinante. Femeia apărea în imagini în timp ce era agresată sexual, precum şi în ipostaze umilitoare, fiind pusă să-i sugă degetele de la picioarele agresorului. Ulterior, cercetările au scos la iveală violuri repetate. S-a mai aflat că victima era vecină cu Emilian Șoșu.

Și bărbatul și concubina au violat-o

Într-una din zile, Emilian Șoșu și Codrina Munteanu au supus-o și la ”altfel de perversiuni sexuale”. Șoșu a agresat-o sexual cu un vibrator de lemn, iar Codrina Munteanu a obligat victima să-i faxă sex oral. (VEZI AICI: ÎNARMAT CU UN CUȚIT, UN RECIDIVIST DE 28 DE ANI DIN BACĂU A VIOLAT O FEMEIE DE 80 DE ANI ȘI L-A BĂTUT CRUNT PE SOȚUL EI)

Condamnați la ani grei de închisoare, concubinii au fugit din țară

În timp ce se aflau în arest la domiciliu, cei doi infractori au șters-o din România. Ulterior, instanța a deliberat: Emilian Șoșu a fost condamnat la 7 ani şi 8 luni închisoare pentru viol, lipsire de libertate şi şantaj, iar Codrina Munteanu a fost condamnată la 6 ani și opt luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate în mod ilegal. Ambii sunt dați în urmărire generală.