lacăt

Un lăcătuș nu este cel mai bun prieten al nostru în sine. Desigur, ei pot rezolva problema la îndemână în câteva minute, dar necesită, de asemenea, mulți bani. Mai ales noaptea, la sfârșit de săptămână sau în timpul sărbătorilor, ei te pot percepe până la câteva sute de euro. Și, desigur, cheia dvs. a decis să se rupă în cel mai neoportun moment. Din fericire, avem o mulțime de sfaturi care vă vor economisi o sumă mare.

Cheie spartă

Puteți observa o bucată din cheia care iese din lacăt? Folosiți puțin ulei sau WD-40 pentru a unge încuietorul. WD-40 este cea mai bună opțiune, deoarece puteți folosi un bec lung și subțire pentru a pulveriza cât mai aproape de cheie. Pulverizați cu atenție uleiul în blocare, între cheie și butelie. Nu vă fie teamă să fiți generos cu uleiul. Apoi folosiți o pereche de clește pentru a îndepărta cheia spartă .

Prea adânc

Cheia a fost spartă în blocare și nu puteți ajunge la ea? Nu disperați, deoarece puteți să o rezolvați cu ușurință cu câteva instrumente. De exemplu, puteți utiliza un magnet puternic pentru a îndepărta restul cheii. Desigur, nu toată lumea are un magnet puternic, iar cheia poate fi prea lipită pentru ca acest truc să funcționeze. Puteți utiliza, de asemenea, pensete sau clipuri de hârtie îndreptate. Dacă toate acestea nu funcționează, este posibil să aveți în vedere să puneți o cantitate de lipici pe cealaltă jumătate a cheii, apoi să o puneți din nou în blocare, direct pe bucata de cheie lipită. După ce lipiciul este uscat, puteți elimina cheia în întregime.

Nu aveți succes cu aceste metode? Accesați pagina următoare pentru a afla mai multe despre metoda finală care este cu siguranță nepricepută!

Lama de ferăstrău

Această metodă este sigură că funcționează. Veți avea nevoie de o lamă mică de ferăstrău pentru un puzzle, precum cea din imaginea de mai jos. Dacă puteți, mergeți pentru o lamă de ferăstrău. Lama trebuie să fie foarte subțire, cu dinți foarte subțiri. Folosiți o pereche de clește pentru a tăia lama ferăstrăului, astfel încât capătul să aibă dinți și să nu fie neted. Asigurați-vă că există un dinte mare pe capătul lamei.

Cum funcționează?

Împingeți lama de ferăstrău în încuietor cu dinții orientați spre tine. În acest fel, aveți ceva de genul unei mici tije de pescuit pe care le puteți folosi pentru a înclina cheia. Deplasați lama ferăstrăului în sus și în jos pentru a încerca să extrageți cheia. Este posibil să aveți nevoie de unele testări, dar cheia spartă va ieși din blocare.

L-am reparat

Ai reușit să scoți cheia din blocare? Excelent! Tot ce trebuie să faceți acum este să obțineți o cheie de înlocuire de la vecinul, membrul familiei sau prietenul care are unul. Nu aveți cheie de rezervă? Lăcătușul local poate copia cheia, dar numai dacă cheia este spartă în două părți curate. Dacă asta nu funcționează, tot ce mai rămâne este să înlocuim încuietorul …