A merge pe drum este un război bun, dar ne-am așteptat și mai bine de la un producător de mașini să reinventeze scuterul.

„Va fi să efectuați primii sau ultimii kilometri, cei în care mașina nu mai are dreptul. „La producătorii de mașini, ne pregătim pentru cele mai severe restricții de circulație, deci interdicția totală de a conduce, chiar și cu un model electric. Pentru a asigura continuitatea unui transport motorizat individual, unii oameni consideră că Peugeot a făcut-o deja ca specialist în ciclism – pentru a adăuga un scuter sau o bicicletă pliabilă în portbagaj.

Hyundai coreean este un scuter nou care ar putea, potrivit producătorului, să facă parte din dotarea viitoarelor vehicule ale mărcii. Incorporează o baterie cu litiu de 10,5 Ah, care îi permite să afișeze o autonomie de 20 de kilometri și o viteză maximă de 20 km / h. Inspirat de conceptul văzut la CES 2017, acest nou model de tracțiune pe roți spate primește lumini față și spate. Un lucru bun pentru securitate.

Roți mici, dar suspensie

Trotineta electrica de la Hyundai

Pe de altă parte, fotografiile noastre dezvăluie roți foarte mici, de genul care să se ridice în cele mai puțin rutiere, frecvente în orașele franceze, ca să nu mai vorbim de trotuare și mobilier stradal. Nu sunt sigur că tânăra doamnă cocoțată pe sandale cu tocuri înalte este neatinsă de o întâlnire atât de proastă.

Roțile mai mari ar fi asigurat o stabilitate mai bună a mașinii. Doar inginerii grupului au adăugat o suspensie la roata din față pentru a oferi mai multă flexibilitate și confortul de mers.

Scuter electric Hyundai, pentru primul sau ultimul kilometru din mașină

În modul în care Peugeot a tratat deja problema pe un prototip și apoi a comercializat accesoriile E-Kick (899 euro + doc de reîncărcare de 350 de euro), grupul coreean are în vedere serios să ofere această soluție, dar nici o indicație nu a fost livrate la tarif. El a furnizat carcase speciale în Hyundai și Kia , a căror funcționare va reîncărca bateria.

O viață mai simplă

„Acesta este primul scuter la bord din lume; acesta ar putea face parte din dotarea viitoarelor modele Hyundai. Vrem să facem viața clienților noștri cât mai simple și plăcute … contribuind în același timp la reducerea congestiei și a emisiilor poluante din orașe „, spune DongJin Hyun, șeful echipei de robotică Hyundai Motor Group.

Scuter electric Hyundai

Ajuns la destinație, va fi suficient să pliați în trei această mașină de 7,7 kg și să o depozitați la birou, de exemplu, înainte de a părăsi seara în direcția opusă. Un afișaj digital indică viteza și starea de încărcare a bateriei. Ar trebui optimizat într-o versiune viitoare, cu un sistem de frânare regenerativ, pentru a-i crește autonomia cu 7%. Ca într-o mașină.