Pește în locuri lângă ape adânci sau curenți în mișcare. Majoritatea peștilor mari își petrec zilele în apă mai adâncă și ajung în zone puțin adânci pentru a se hrăni. Nu petrec mult timp înotând în aceste zone superficiale. De asemenea, nu le place să înoți împotriva curenților puternici, așa că parcați-vă la sfârșitul unuia. Fii atent la activitatea peștilor, cum ar fi bule, stropi sau chiar turme de păsări flămânde.
Peștii merg acolo unde este mâncarea. Căutați pete cu trestii, bușteni și stânci, în special în apropierea căderilor bruște. Aceste locuri oferă, de asemenea, multă acoperire pentru perioadele în care peștii se simt amenințați.

Lansete feeder si mulinete la cele mai bune preturi.
Dacă vedeți curenți de apă, căutați locuri unde se întâlnesc curenții cu mișcare mai rapidă și mai lentă. Peștii stau de obicei sub aceste pete pentru a prinde alimentele care se plimbă pe curenți.Ieși în zori și în amurg pentru a găsi mai mulți pești. Peștii ies la iveală în aceste perioade, așa că acesta este cel mai bun pariu pentru un transport mare.Ininte de Setarea alarmei pentru 4:30 dimineața, nu este cea mai distractivă parte a unei călătorii, dar merită când peștele începe să muște. Asaca ce trebuie sa fi pregatit sa te duci la un magazin pescuit pentru ati lua tot ce este nevoie. Profitați de orele de dimineață, în special vara, pentru a-i bate pe alți pescari în locurile preferate.
Dacă gândul de a te ridica înainte de crăpăturile zorilor te face să gemete, fă-ți planuri de seară. Îndreptați-vă spre apa din jurul amurgului. Puteți găsi o mulțime de pești în ape puțin adânci primăvara și toamna.

Contactați un departament de sănătate de mediu pentru avertismente de siguranță. Din păcate, poluarea apei înseamnă că peștele nu este întotdeauna sigur de mâncat. Multe agenții postează avertismente online. Consultați un departament de sănătate de stat, un departament de resurse naturale sau ceva similar. De asemenea, ați putea suna pentru a vorbi cu un ranger din parc dacă pescuiți într-un parc. Dacă nu veți mânca ceea ce capturați, nu trebuie să vă faceți griji pentru asta.
De regulă, peștii mai mari care mănâncă alți pești au mai multă poluare. Peștii mari precum tonul tind să aibă un nivel ridicat de mercur decât peștele mai mici care mănâncă insecte pe care nu le are. De asemenea, depinde de calitatea apei în care pescuiești.
Amintiți-vă orice politici de captură și eliberare pe care le poate avea administrația locală. Unele locuri necesită să păstrați sau să returnați anumite pești.

Inainte de toate poti cauta un magazin pescuit pe net si cauta tot ce ai nevoie.