Revizuim cele mai bune jocuri din 2018 sau, mai degraba, cele mai anticipate.

De la Red Dead Redemption 2,Minecraft, la GTA 6 sau Monster Hunter: World

Printre clasici, ei continua sa conduca clasamentele care au castigat deja faima in consolele anterioare:Minecraft.

Mortal Kombat,FIFA 18, Call of Duty, Lego Marvel Superheroes, Lego Batman, Lego Hobbit.

Crash Bandiccot, Razboiul de la Star Wars.

Cele mai anticipate versiuni ale anului 2018

Pe langa jocurile PS4 care deja cuceresc mii de fani din intreaga lume, companiile anunta lansari importante pentru acest an.

Ce nu puteti pierde:

GTA 6, Grand Theft Auto (abreviat ca GTA), seria de jocuri video care spune povestea diversilor criminali care se implica in problemele mai multor personaje, si au o data de lansare pentru mult asteptatul GTA 6. Acesta este un anunt extrem de anticipat de toti iubitorii de jocuri care au revolutionat conceptul de joc.

Aceasta noua versiune este plina de stiri. Aparent, de acum incolo, unul dintre defectele cel mai mult revendicate de catre fani este rectificat: sa poata alege un personaj feminin pentru a trai aventurile la viteza maxima.

Pe de alta parte, in transele anterioare, hartile au fost centrate in SUA. In noua editie va exista si posibilitatea de a calatori in afara tarii pentru a vizita locuri precum Londra, Dubai, Tokyo sau Brazilia … Un mare succes!

Planetbase

Este un joc de explorare a spatiului care ne provoaca sa infiintam o colonie pe o planeta indepartata, unde trebuie sa actionam ca lider si arhitect pentru a supravietui si a creste in conditii foarte nefavorabile.

Va trebui sa profitam de energia solara si eoliana, de culturile de plante, sa producem materii prime si sa gestionam sosirea noilor colonizatori. Va fi, de asemenea, necesar sa supravietuim dezastrelor naturale si posibilelor atacuri ale intrusilor.

Monster Hunter: World MMonster Hunter: World” revine la console cu o poveste de descoperire. Soarta Lumii Noi se afla in mainile vanatorilor nostri si, spun ei, din nou, adaugarea de noi caracteristici importante, cum ar fi noi specii si obiecte pentru a le colecta, posibilitatea ca monstrii sa poata lupta reciproc si o harta complet conectata intre diferite parti pastreaza identitatea dintre zone sau posibilitatea formarii unei echipe cu pana la trei vanatori cu un nou sistem multiplayer online.