Cum trebuie sa fie un articol SEO?
Un articol SEO presupune scrierea unui conținut bine gândit, conform nevoilor și direcțiilor precizate, care să respecte anumite reguli de redactare și condensare a informației și cuvintelor cheie urmărite.El trebuie să fie cât mai atractiv pentru cititori, să ofere detalii utile pentru oameni și relevante pentru motoarele de căutare.

CLICK PE BUTON PENTRU ADAUGARE ADVERTORIAL

ADAUGA ADVERTORIAL

De ce sa colaborezi cu noi pentru advertoriale SEO?

Tine minte! Un advertorial de buna calitate este un articol al cărui conținut nu dă cititorului impresia că este un articol publicitar.

Site-ul lucrează pentru dvs. 7 zile pe săptămână, fără sărbători!

Din ce în ce mai mulți oameni de astăzi caută pe internet să cumpere online și să găsească produsele și serviciile de care au nevoie. Un advertorial scris cu atentie, cu puncte, cu o strategie corelată corect și keywords în advertorialele dumneavoastra, vor pulsa mult în poziționarea site-ului dvs. în motoarele de căutare importante de astăzi.

ADVERTORIALE SEO

Un advertorial SEO este un advertorial online ce are ca scop aducerea cât mai multor link-uri de calitate pentru brandul participant la campania de optimizare. În spatele unei povești incitante se urmărește obținerea unui trafic mai mare către site, o mai bună promovare a imaginii și produselor unui brand și un SERP (Search Engine Results Page) cât mai bun. Nu atât numărul link-urilor face diferența, cât mai ales calitatea lor.

Nerespectarea practicilor acceptate de Google în achiziția de link-uri poate aduce penalizări serioase. Avertorialele online folosite în scopul de a transmite, prin link-urile introduse, mai multă autoritate către site-ul beneficiar reprezintă o încercare de manipulare a motorului de căutare și contravin politicii Google. Advertorialele sunt materiale publicitare și atât motorul de căutare, cât și cititorii trebuie să-și dea seama de acest aspect înainte de a citi/consuma materialul. Ele pot fi pe cât de utile, pe atât de riscante. Tocmai de aceea trebuie apelat la specialiști.