Read Time1 Minute, 11 Second

Cristina Țopescu a dezvăluit secretul pe care l-a ascuns zeci de ani! Cine era, de fapt, familia ei: Cristina Ţopescu se trăgea dintr-o familie de nobili veneţieni, ea aflând acest lucru de la bunicul ei. Pe 9 decembrie 2019, cu puţin timp înainte să moară, Cristina a văzut la televizor o emisiune despre degradarea Veneţiei.

„Mă doare că Veneția (de unde puțin mă trag și eu) se zbate să trăiască. Am vazut in seara asta un documentar superb si tot atat de trist despre Veneția, orasul acesta unic in lume care moare sub ochii nostri.

mgid sus 1 dani
Dar, mai ales, sub ochii indurerați ai venetienilor. Sa va spun ceva (nu ca ar fi mare lucru!) ce n am mai spus in mod public niciodata: bunicul meu, Felix Țopescu, cavalerist pe vremea Regelui, campion de echitație olimpic și european, mare iubitor de căluți și de toate necuvântatoarele, ținea ascuns de comunisti, undeva, in apartamentul lui minuscul de la Sala Palatului, blazonul familiei din care zicea el ca ne tragem.

Blazonul familiei Grimani, descendenti ai Dogilor de Venezia. Există si acum Palazzo Grimani. Strabunica (sau bunica, nu mai stiu) bunicului meu era o Grimani, care, refugiata in Romania, l-a luat de barbat pe olteanul Țopescu”, a mărturisit Cristina.

Cristina Ţopescu se trăgea dintr-o familie de nobili veneţieni: „O fi şi glasul sângelui”

1 1
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close